Jouluhässäkkää

JouluKuulumisia

Ihmeellinen joulukuu! Vasta ennen itsenäisyyspäivää kaivelin joulujutut kaapista esille ja koristelin kodin jouluisaksi ja tänä vuonna vieläpä tosi maltillisesti. Normaalistihan jo marraskuussa asettelen tontut asemiinsa, hih! No, jouluhulluus ei ole hävinnyt mihinkään, on vain ollut aivan älyttömän kiireinen kuukausi työrintamalla. Ja kalenteri onkin täyttynyt vauhdilla jo pitkälle ensi vuoden puolelle. Ei voi kuin olla hiljaa kiitollinen…

Mutta sentään perinteiset piparitalkoot ehdittiin äitini ja lapseni kanssa pitää itsenäisyyspäivänä ja kaikki paketit pukinkonttiinkin on jo hommattu. Ihana ystäväni puolestaan huolehti siitä, että lapsen silmät säihkyvät joka joulukuun aamu aattoon saakka. Hän askarteli mahtavan joulukalenterin poitsulle (mustavalkoinen laatikko kuvissa), josta löytyy ihania suklaisia ja vähän muitakin yllätyksiä joka päivä. Lapsi tuli kalenterin kanssa kotiin niin polleana, ettei oven leveys meinannut riittää ja selitti, ettei millään ensin uskonut, että kalenteri on todella tehty hänelle.

Ja ylihuomenna me vietetään samaisen ystävän perheen luona pikkujouluja ja tiedän jo varmasti, että viimeistään silloin joulumieli hiipii mieleeni.

Takaisin ylös