Isoja uutisia!

KuulumisiaValmiita kohteita

No niin siinä sitten kävi… Mietinnän jälkeen, kun plussat ja miinukset oli paperilla, voitti lopulta pitkä plussarivistö. Aika näyttää olinko pohdinnoissani oikeassa, mutta nyt ainakin tuntuu kutkuttavan hyvältä!

Kohta 12 vuoden kotitoimistoaika on taakse jäänyttä elämää. SisustusTaina muutti virallisesti toukokuun alusta Tourulaan saman katon alle Iskun, Vepsäläisen ja Keittiömaailman kanssa.

Toimistoni on kooltaan 15 neliötä ja mahdun sinne aivan mainiosti tavaroineni. Mieheni avustuksella maalattiin seinät, joista yksi Kalklitirin kalkkimaalilla (sävy San Saccaria). Lopputulos on ihanan mattamainen ja rouhean epätasainen. Kaksi muuta seinää sudittiin myös, mutta niissä pitäydyin jo olemassa olevassa Tikkurilan Takoraudan tummassa sävyssä.

Muuttoapuna minulla oli kaksi reipasta TET:läistä, joista toinen oma poikani ja toinen hänen luokkakaverinsa. Heidän kanssaan kannettiin paikalle kaikki mallikirjat, kansiot ja kankaat. Eilen helatorstaina sitten mieheni kanssa siirrettiin koneet ja isommat huonekalut Tourulaan. Viimeisteltiin myös huone samalla ja laitettiin koneet siihen kuntoon, että ensi viikolla voin täysipainoisesti aloittaa työt uudessa toimistossani.

Olen itse ihan innoissani tästä muutoksesta, uusista mukavista ”työkavereista” ja viihtyisästä toimistosta! Varmasti tämä tuo mukanaan uutta potkua suunnitteluihin!

Takaisin ylös