Onkohan syynä lisääntynyt valon määrä vai mikä, mutta täällä ollaan nyt kovin energisiä! Osasyyllinen tähän puuskaan on varmasti Pinterest, josta olen ammentanut inspiraatiota viime päivinä oikein urakalla. Olen kyllä elänyt myös kovin terveellistä ja liikunnalista elämää viime viikot, joten sieltäkin tämä olotila varmasti kumpuaa.

Joskus käy niin, että kun annan kaiken luovuuteni asiakkaideni koteihin, en jaksa enää miettiä kotona sisustusjuttuja. Mutta nyt olisin into piukeana uudistamassa joka nurkkaa kotonakin, eli olen siis töissä kellon ympäri, heh! Lapsen huoneeseen haluaisin laittaa seinät uusiksi, samoin olohuoneeseen ja vaatehuoneeseen. Aionkin yrittää tapetoida tuon meidän ison vaatehuoneen yhden seinän ihan itse… Katsotaan, kuin rouvan käy!

Iloa elämään tuo myös hetki sitten saapunut lähetys Ruotsista, jonka teimme yhdessä ystäväni kanssa. Lähinnä siellä oli tavaraa mökkikautta silmällä pitäen, mutta jotain pääsi esille jo olohuoneeseenkin. Nuo puiset kynttilänjalat (kuvassa) ovat niin ihanan persoonallisia reppanoita ja hyvä pari industrial -henkisen teräspöydän kanssa. Muut kuvat onkin kivoja DIY-ideoita Pinterestistä, joita pitää kokeilla varmasti jossain vaiheessa myös!

Lähetän tätä ylimääräistä energiaa kaikille teille lukijoilleni, olkaapa hyvät!

Takaisin ylös