Instagramissa

InstagramKuulumisia

Pitääpä täälläkin kertoa, että SisustusTaina löytyy nykyään sitten myös Instagramista (nimellä sisustustaina). Pitkään mietin tuonne palveluun lähtemistä, kun kuitenkin kirjoittelen tätä blogia, päivitän facebook-sivujani ja löytyypä yritykseni Pinterestistäkin, eli sosiaalisessa mediassa ollaan mukana jo aika tiiviisti. Alkuun kirjauduin Instagramiin lapsosen vanavedessä seuratakseni hänen puuhiaan somessa, mutta nyt on äiti enemmän tuon kuvapalvelun pauloissa kuin poika, hihii!

Instagaramiin lataan siis pääsääntöisesti vain älypuhelimella otettuja valokuvia. Tuo yläpuolen sekalainen seurakunta on satunnainen otos lataamistani kuvista. Kuten näkyy kuvien laatu ei päätä huimaa, mutta minua viehättää se, että päivitykset pystyy tekemään todella nopeasti. Niinpä siis arjen tilanteita, tapahtumia, ruokaa, kauniita asioita tulee kuvattua aika spontaanisti ja lisättyä Instaan (huom! muodikas lyhenne).

Kuvia siis satelee paljon muualtakin kuin vain työrintamalta, myös henkilökohtaisesta elämästä. Tervetuloa seuraamaan vaan, jos kiinnostaa!

Nyt oikeisiin töihin, joita jälleen kerran riittää todella kiireeksi asti, kiitos siitä teille ihanat asiakkaani! Kesäistä syyskuun alkua kaikille (toivottaa tyttö, joka ei suostuisi päästämään kesästä irti)!

Takaisin ylös