Hurmaava Huvila -arvonta

ArvontaJuhlatSisustuskirjat

Vuosi 2014 on SisustusTainan juhlavuosi! Yritykseni täyttää ensimmäiset pyöreät, eli  kokonaiset 10 vuotta! Varsinainen juhlapäivä on kesän lopulla, mutta minäpä ajattelin juhlia ihan koko vuoden, heh! Ja pippalot alkavat Hurmaava Huvila sisustuskirjan arvonnalla.

Ilona Pietiläisen kirjoittama ja Docendon kustantama upea uusi sisustuskirja on painossa parhaillaan ja valmistuu ihan piakkoin. Kirjasta sanotaan näin: ”Hurmaavassa huvilassa vietetään kiireettömiä kesäpäiviä, herkutellaan mansikkaisilla unelmilla ja rakennetaan kesäisiä ideoita. Puutarhan kukkia hoidetaan rakkaudella ja pihalle rakennetaan pikkurahalla kaunista katsottavaa. Kirjan sivuilla rämmitään mökin rakentamisen askeleita eteenpäin ja vihdoin valmiiksi saadaan pitkäaikainen haave – hurmaava huvila.

Kirja pursuaa ideoita kesäkotiin, mökkeihin, puutarhaan ja huviloihin. Vierailulla käydään satumaisissa maisemissa kukkapaljouden keskellä, kasvihuoneen suojissa ja kesäkodeissa. Sivut on kirjoitettu kaikille meille viherpeukaloille, tuunaajille, kesäpaikasta haaveileville sekä kauniita koteja rakastaville. Inspiraatiot ja ideat ovat tässä, juuri käsillä, sinun poimittavissasi – hurmaavan huvilan ovi on jo raollaan – kurkkaa siis sisään kesän tunnelmaan.”

Arvontaan pääset mukaan kolmella eri tavalla: 1. Kommentoimalla tätä blogipostausta omalla nimellä tai nimimerkillä 2. Tykkäämällä SisustusTainan Facebook sivusta (uudet tykkääjät) 3. Jakamalla tämän postauksen tai facebook-mainoksen arvonnasta omassa blogissasi tai facessa. Ja jos sekä kommentoit, että jaat, tuplaat mahdollisuutesi voittoon.

ArpaOnnea jokaiselle!

Takaisin ylös