Helpotusta arkeen

KotiTekstiileitä

Sängyn petaaminen on minusta aina ollut tylsää puuhaa. Ja kuitenkin haluan, että makkari on siistin näköinen päiväaikaan. Keksin helpon ratkaisun tuohon pulmaan viime viikolla: Heitin päiväpeiton sängystä kokonaan pois ja tilalle hankin parivuoteen tuplapeitteen ja siihen kauniin pellavalakanan. Lisäksi ruman patjan reunan verhosin mustalla helmalakanalla.

Nyt on vuoteen sijaaminen helppoa ja nopeaa, kun ei tarvitse kuin oikoa yksi peite suoraksi ja heitellä koristetyynyt päälle. Mielestäni sängyn ei tarvitse olla mitenkään liian sliipatun näköinen, pellavan ryppyisyys tuo juuri kivaa rentoa fiilistä. Ja pellavan ihanan raikasta tuntua petivaatteissa ei sitten voita mikään!

Vierashuoneen sängyssähän meillä on jo pitkään ollut Beditin Zipit päiväpeite, joka suljetaan sivuissa olevilla vetskareilla… Helppoa ja nopeaa! Tuo Zipit on hankintalistalla vielä lapsen runkopatjasänkyyn, niin sitten käy koko kodin sänkyjen petaaminen parilla ranneliikkeellä.

Niin ja huomaattekos koristetyynyistä, mikä on jo mielessä? Ihan pieniä merkkejä putkahtelee kotiin hiljalleen… Joulu tulla jollottaa!!!

Takaisin ylös