Espanjan kuulumiset

KuulumisiaMatkustelua

Terveisiä Espanjasta! Meillä oli mukava ja vähän erilainen loma. Yleensä tulee vietettyä paljon aikaa uima-altaalla aurinkoa palvoen, mutta ikä lienee tehnyt tehtävänsä ja enää ei niin paljon ehditty/viitsitty pulaamaan. Ehkä siitäkin syystä, että lapsi on kasvanut, eikä allasleikit enää niin kovasti kiinnosta.

Tällä kerralla teimme yön yli reissun Sierra Nevadan vuoristoalueelle pieneen kauniiseen Lanjaron kylään. Muutama muukin idyllinen vuoristokylä tuli tsekattua paluumatkalla. Kerrassaan hurmaavia paikkoja, mutta voi hurja noita vuoristojen kapeita ja mutkaisia serpenttiiniteitä olemattomine kaiteineen… HUH! Varsinkin näin korkean paikan kammoiselle oli kyllä melkoista jännäämistä ihan takapenkillä istuskelu ja vilkuilu alas rotkoon. Siipalle 10 pistettä turvallisena kuskina olosta, ei ihan helppoa hommaa.

Yhtenä loma-aamuna lähdin myös vanhempieni kanssa kokeilemaan Taijita kiinalaisen opettajan johdolla. Vanhempani ovat tuota lajia harrastaneet jo muutaman vuoden aina Espanjassa asuessaan, minulle kerta oli ihka ensimmäinen. Ihan mielenkiintoista oli, tosin vaatisi paljon aikaa, ennen kuin taijista pääsisi jyvälle.

Mutta arki on taas koittanut ja olipa ihana nähdä eilen pieni Hely, joka viihtyikin herkeämättä sylissä koko illan. Mukavaa viikkoa kaikille!

Ps. Järkkärikamera ei ollut tällä kertaa matkalla mukana, mutta yläkuvissa kännykkäräpsyjä ”omalta” rannalta ja altaalta sekä reissultamme vuoristokylistä.

Takaisin ylös