Ekosuojausta

Ekosuojaus

Tämän kevään rakennusmessuilla tutustuin yritykseen Suomen Suojauspalvelu Oy. He tekevät ekosuojauksia erilaisille pinnoille, jolloin niistä tulee vettä ja likaa hylkiviä sekä kaikin puolin helppohoitoisia. Minulle juolahti heti mieleeni meidän saunan lasi-ikkuna ja ovi, joihin on alkanut vuosien saatossa jo kertyä kalkkia ja likaa ja joita on todella työlästä saada itse puhtaaksi.

Tuumasta toimeen siis… Eilen paikalle pyyhälsi Ylöjärveltä ihana Stiina Nikki ja alkoi tapahtua. Ensin lasin huolellinen puhdistus, esikäsittely ja lopuksi itse pinnoitus. Yritin kuvata lasin kuntoa ennen Stiinan uurastusta ja kyllähän siellä karseat roiskeet näkyi aika armottomasti. Saunan lauteilta otettu kuva on tältä aamulta ja näyttäisi siltä kuin lasia ei olisi lainkaan! Aivan kuin lasit olisi asennettu paikalleen eilen. Ja mikä parasta, nyt lasi ei enää imaise kalkkia ja likaa pintaansa ja pesuun riittää pelkkä vesi. Huippu juttu!

Niin ja tuon yhden ”taidekuvan” sain Stiinalta. Siinä on siis ruokapöydän lasikansi, johon lapset ovat taiteilleet vesikuvioita. Kuva kertoo aika hyvin sen, kuinka pinnoite toimii hylkien vettä. Niin ja voitteko kuvitella? Kaikki käytetyt aineet ovat ekologisia ja ympäristöystävällisiä! Ja suojausta ei ole kehitetty ainoastaan lasille vaan se sopii hyvin erilaisille pinnoille, jopa autoihin, käykäähän sivuilla tutustumassa. Suosittelen!

Takaisin ylös