Dippailua ja fiilistelyä

InspiraatioJouluKuulumisiaSisustusideoita

Dippailu ei liity tällä kertaa ruokaan, heh! Viime viikolla innostuin Tikkurilan ideasta kokeilla dippailua edullisiin kynttilänjalkoihin ja maljakoihin, jotka olivat entuudestaan ihan puun värisiä. Eli käytännössä kaivoin kaapista vanhoja maalipurkin pohjia ja kastoin sinne Sinellistä hankkimiani kolmen euron kynttilänjalkoja ja Annon maljakoita. Ihan hauskojahan niistä tuli, voipi olla, että tulee leikittyä lisääkin maalin lopuilla joku päivä.

Eilinen itsenäisyyspäivä oli tosi mukava! Perinteisiä piparitalkoita vietimme mummolassa. Joka vuosi äitini tekee herkullisen ruispiparitaikinan, jossa ei ole muuten pöläystäkään vehnäjauhoja. Me sitten lapsosen kanssa leivotaan monta pellillistä noita joulun suosikkeja. Meillä piparit on niin suurta lapsen herkkua, että katson parhaaksi piilottaa osan pipareista näin joulun alla, hih!

Illalla mieheni innostui vielä testaamaan Ikean helppoa saaristolaisleipää, johon lisätään vain vesi, kohotetaan ja paistellaan. Ai että, kun tulikin herkkua aurajuuston, kylmäsavulohen ja puolukkahillon kera. Noita leipäsiä nautiskeltiin lasillisen kuohuvaa kanssa ja tiirattiin linnan juhlia.

Kivaa viikkoa!

Takaisin ylös